BG | EN

едноместен sit-on-top каяк Triumph 13

  • каяк Perception Triumph 13
    каяк Perception Triumph 13
каяк Perception Triumph 13
каяк Perception Triumph 13 sunset
кaяк Triumph 13 seaspray
каяк Triumph 13 отстрани
Рул за Perception каяк

Параметри

Умение при каране на каякза Начинаещи и Напреднали
МатериалПолиетилен
Дължина409 см
Ширина75 см
Тегло27 кг
Товароносимост160 кг
УпотребаЗа развлечение
Гаранция3 години
Произведено вВеликобритания

Triumph 13 е глътка свеж въздух в света на сит-он-топ каяците и доказва, че производителността не е нещо, предлагано само при sit-in каяк. Корпусът е базиран на туристическата линия каяци на Perception, което прави Triumph 13 по-бърз и позволява гребане с по-малко усилие от други сит-он-топ каяци на пазара. Монолитният дизайн и допълнителната вградена седалка позволяват да вземете и малко дете с Вас.

С изразените си скосени бордове и вдигнатия нагоре нос, Triumph 13 не се страхува от вълни, държи се стабилно и предвидимо. Впечатляващият гладък и безшумен ход на максимална скорост прави гребането не само ефективно, но и доставя голямо удоволствие. Същевременно каякът има много добра маневреност и стабилност.

Стандартното оборудване на каяка е богато и включва изключително удобни вградени странични дръжки, голямо предно багажно отделение с херметичен капак и средно багажно отделение за малки предмети, стъпенки, детска седалка, поставка за чаша, голям заден багажник, палубни ластици и въжета, държач на греблото, протектор на кила и комфортна седалка с висока облегалка. Опционално каякът се предлага и във вариант с рул.

Каякът е проектиран за гребане в море, включително в прибоя, в крайбрежни води, езера и реки. Той е перфектен за всеки, който желае ефективно изминаване на разстояния, но държи на сигурността и многофункционалността на sit-on-top каяка. Това е голямо предимство, ако каякът се използва за забавление на цялото семейство, за риболов и за приятно изкарване на уикенда сред природата.

каяк Perception Triumph 13 на вода

 
facebook
youtube
blog