BG | EN

Predator MX

  • каяк Predator MX
    каяк Predator MX
каяк Predator MX
Predator MX
Predator MX

Параметри

Умение при каране на каякза Начинаещи и Напреднали
УпотребаЗа развлечение
МатериалПолиетилен
Дължина366 см
Ширина86.4 см
Тегло37 кг
Товароносимост170 кг
Ширина на седалка53 см
Дължина на краката122 см

Predator MX (Mixed Water) е изключително богато оборудван риболовен каяк, с голям капацитет, който може да носи всичкото оборудване, и с голяма стабилност.

Каякът разполага с 6 монтажни планки за които можете да захванете всякакво допълнително оборудване, без да се налага да дупчите самия каяк. Палубата е релефна, за да не се плъзгате когато ловите прав.

Седалката е комфортна, с висока облегалка и се регулира в 3 позиции по височина, дори когато сте във водата. Тя дори може да се отметне цялата назад, като Ви осигурява допълнително място на палубата, ако ловите прав. Захващането на седалката е изключително стабилно и здраво, което Ви позволява да се чувствате като едно с каяка. Повдигната седалка ще Ви даде по-естествена позиция за продължителен риболов, по-малко умора в ръката и не на последно място: сухи задни части в студено време :)

Predator MX може да се използва за риболов както в закрити водоеми и реки, така и морето.

Вижте специално посветения на Predator микросайт http://predatorkayak.com.

Оборудване:
Седалка (Element Seating System), 6 монтажни планки; отводнителни отвори; тапи с клапа за отворите; голямо багажно отделение отпред с хереметичен Click Seal капак; голямо багажно отделение отзад; държачи за въдиците; държачи за греблото; дръжки за носене; регулируеми опори на ходилата.

 

 

 
facebook
youtube
blog