BG | EN

Delphin MK II 155 CoreLite

  • каяк P&H Delphin
    каяк P&H Delphin
каяк P&H Delphin
каяк P&H Delphin отстрани
каяк P&H Delphin диагонал

Параметри

Умение при каране на каякза Начинаещи и Напреднали
МатериалТрислоен полиетилен
Предназначение на каякаТуристически / Морски
Дължина485 см
Ширина57 см
Тегло25,5 кг
Кокпит81 x 42 см
Тегло на гребеца65 - 125 кг
Обем267 л
Произведено вВеликобритания

 Кокпитът на Delphin е разположен по-назад, отколкото в традиционния дизайн на морски каяк, давайки фин баланс, който, в комбинация с прогресивния към носа рокер, оставя предната част на лодката просто да „целува“ водата. Това води до превъзходна маневреност и лесно позициониране при сърфиране и по най-стръмните вълни.

Не е нужно да си експерт, за да оцениш това, което Delphin може да предложи; плоският профил на дъното в средната секция на каяка осигурява чудесна първична стабилност, а скосената кърма увеличава ефективно водолинията на лодката и придава праволинеен ход и достатъчна скорост за поддържане при кратки и средни по продължителност експедиции.

Когато уловите вълната при сърфиране, скосените бордове (hard chine) на Delphin влизат бързо в действие за да сте в контрол на каяка и в позиция срещу гладката предна част на вълната, докато по-заоблените краища на кърмата ви позволяват да правите лесни корекции на курса. Големият обем на динамично оформения нос предотвратява потапянето му чрез бързо разделяне на водата, както и подпомага обратния път назад срещу вълните през прибоя, за да продължите веселбата!

От наш собствен опит:

Не се заблуждавайте. Delphin не е каяк само за напреднали и търсачи на адреналин. Това е преди всичко каяк, с който всичко се получава лесно! Маневри, ескисмоското превъртане, гребане напред и назад и т.н. Перфектният каяк за всеки, който иска да се научи, и то по лесния начин и да получава удоволствие при това!

 

 
facebook
youtube
blog