BG | EN

надуваем каяк YAKKAIR FULL HP2

  • надуваем каяк YAKKAIR FULL HP2
    надуваем каяк YAKKAIR FULL HP2
надуваем каяк YAKKAIR FULL HP2
надуваем каяк YAKKAIR FULL HP2 диагонал
надуваем каяк YAKKAIR FULL HP2 отстрани
торба за каяк YAKKAIR FULL HP2
скег на YAKKAIR FULL HP2
твърд нос на YAKKAIR FULL HP2
конструкция на YAKKAIR FULL HP2

Параметри

Умение при каране на каякза Начинаещи и Напреднали
МатериалHeavy Duty абразивно-устойчиво покритие
Дължина410 см
Ширина85 см
Тегло15,5 кг
Товароносимост210 кг
УпотребаЗа развлечение
Гаранция1 години

Новият YAKKAir Full HP 2 разкрива значителния напредък в дизайна на надуваеми каяци с панелна конструкция, използваща новата технология Drop Stitch. Тези високоефективни, твърди на практика панели, сглобени около предварително оформените твърди елементи на носа и кърмата, се съчетават, за да създадат ултра-твърд, висококачествен каяк. Нова революция в надуваемите каяци и уникален продукт на пазара.

YAKKAir Full HP 2 съчетава на практика предимствата на твърдите каяци (устойчива форма, скорост и ефективност) с тези на надуваемите (висока удароустойчивост, лесно транспортиране и ниско тегло).

Панелите се надуват до 0,55 бара (8 psi)!

Каякът е за двама или двама плюс дете. Може да се кара и соло, като се премести седалката в средна позиция. Можете да го карате като в закрити водоеми, така и на морето и в реката.

Окомплектовка: две удобни регулируеми седалки с високи облегалки и чанти на гърба, регулируеми колани за опори на краката; голям скег (финка) за праволинеен ход; големи клапани за отводняване на каяка; помпа с двойно действие и с манометър

 
facebook
youtube
blog