BG | EN

Технология и материали на BIC SUP

 BIC SUP ACE - TEC

ACE-TEC е може би най-добрата технология за изработка в смисъл на сътношение здравина / тегло. Съответно това си има цена. Тези дъски изглеждат фантастично с гладкия си и отразяващ светлината корпус. Триенето с водата е по-малко, съответно и загубата на енергия при каране.

Технология на SUP ACE - TEC

 BIC SUP DURA - TEC

DURA-TEC са здрави полиетиленови дъски. Ако се притеснявате за това, че можете да счупите дъската си при удар, вземете си DURA-TEC. Същата технология се използва и при изработка на сърф дъски, а наложилото се мнение на нашия пазар е, че по-здрави дъски от тези на BIC няма! DURA-TEC се предпочита често от наичинаещи, сърф училища и за даване под наем, навсякъде, където се предполага интензивна употреба, по-малко грижи, и се очаква по-ниска цена.

Технология на SUP DURA - TEC

 BIC SUP AIR (надувем)

Моделите на BIC за 2016 г. са с повишено маскимално налягане - 15 Psi (1.034 бара). На практика това означава, че надуваемата дъска се държи като монолитна на вода. Дори да я сложите на магарета в двата края и да се качите в средата, дъската почти няма да се огъне! Повишаване още на налягането обаче, и при най-добрите съществуващи към момента технологии и материали, крие рискове от дефектиране и разлепване, в добрия случай - намален живот. Да не говорим, че да надуете с ръчна помпа 2 бара напр. си е бая зор. Новите помпи на BIC са с по-голям обем и могат да се превключват на двойно действиe (напомпване при движение надолу и нагоре на буталото). Това съкращава значително времето за което ще пуснете на вода своя SUP.

Технология на SUP AIR

Преминете към продуктовия каталог за SUP.

 
facebook
youtube
blog