print | close

Магазин за Каяк и Кану


Пазарувайте онлайн или на място при нас каяк, SUP, кану, гребла, спасителни жилетки и екипировка!

Ако търсите каяк, то в нашия електронен магазин ще намерите най-подходящия за Вас едноместен или двуместен sit-in каяк, едноместен или двуместен sit-on-top каяк, надуваем, сглобяем, за бърза вода или каяк за риболов.

Sit-in каяк е традиционният тип каяк, в който седите "вътре". Sit On Top е каяк, в който седите "отгоре", т.е. над ватерлинията. Кану е отворена отгоре, стесняваща се към носа и кърмата лодка, в която се използва гребло с една лопатка. Повече полезна информация за тези типове каяци и кану ще намерите в Помагалото в рубриката „Избор на кану или каяк“. В Помагалото ще намерите също съвети относно избора на едноместен или двуместен каяк.

Ако Ви привлича гребането от изправена позиция, вижте Stand Up Paddle или още SUP, които предлагаме. За повече информация за Stand Up Paddle посетете Помагало.

Можете да избирате от богата гама спасителни жилетки, гребла и аксесоари, специално предназначени за каяк, кану и SUP. Предлагаме Ви и екипировка като специализирано облекло – якета, сухи костюми, панталони ръкавици, боти и други.

Погрижили сме се и за транспортиране на Вашия каяк, било то на покривни багажници или посредством транспортни колички. Предлагаме и стойки за стена за съхранение.

Често публикуваме предложения за тестови и втора ръка каяци или такива с транспортни дефекти на намалена цена. Всеки, закупил от нас кану или каяк, може да се възползва от нашето предложение: Ние публикуваме в рубриката „Втора ръка“ снимката и условията за продажба на Вашия стар каяк или кану! В тази рубрика предлагаме и наши тестови каяци, които са използвани единствено за тестване от клиенти в контролирани условия и в наше присъствие и следователно са много запазени.

close