BG | EN

Магазин за Каяк и Кану

Пазарувайте онлайн или на място при нас каяк, SUP, кану, гребла, спасителни жилетки и екипировка!

Ако търсите каяк, то в нашия електронен магазин ще намерите най-подходящия за Вас едноместен или двуместен sit-in каяк, едноместен или двуместен sit-on-top каяк, надуваем, сглобяем, за бърза вода или каяк за риболов.

Sit-in каяк е традиционният тип каяк, в който седите "вътре". Sit On Top е каяк, в който седите "отгоре", т.е. над ватерлинията. Кану е отворена отгоре, стесняваща се към носа и кърмата лодка, в която се използва гребло с една лопатка. Повече полезна информация за тези типове каяци и кану ще намерите в Помагалото в рубриката „Избор на кану или каяк“. В Помагалото ще намерите също съвети относно избора на едноместен или двуместен каяк.

Ако Ви привлича гребането от изправена позиция, вижте Stand Up Paddle или още SUP, които предлагаме. За повече информация за Stand Up Paddle посетете Помагало.

Можете да избирате от богата гама спасителни жилетки, гребла и аксесоари, специално предназначени за каяк, кану и SUP. Предлагаме Ви и екипировка като специализирано облекло – якета, сухи костюми, панталони ръкавици, боти и други.

Погрижили сме се и за транспортиране на Вашия каяк, било то на покривни багажници или посредством транспортни колички. Предлагаме и стойки за стена за съхранение.

Често публикуваме предложения за тестови и втора ръка каяци или такива с транспортни дефекти на намалена цена. Всеки, закупил от нас кану или каяк, може да се възползва от нашето предложение: Ние публикуваме в рубриката „Втора ръка“ снимката и условията за продажба на Вашия стар каяк или кану! В тази рубрика предлагаме и наши тестови каяци, които са използвани единствено за тестване от клиенти в контролирани условия и в наше присъствие и следователно са много запазени.

Ако нямате възможност да дойдете лично при нас, за да Ви консултираме, можете да попълните тази форма и ние ще Ви препоръчаме най-подходящите за Вас каяк или кану. Или се обадете на 0894 774 909 или 0894 774 910.

 

Запитване за консултация

Име
Имейл
Каква е височината Ви?
Колко тежите?
От кое населено място сте?
Карате ли сърф/кайт?
Да Не
Бивш профес. спортист?
Да Не
Екстремист ли сте?
Да Не
Каква е целта Ви?
Сърфиране Развлечение Спорт Фотография Риболов Друго
Kъде ще гребете?
Бързи води Река Язовир Море
При какъв вятър?
Почти без Умерен Силен
През кой сезон ще гребете?
Пролет Лято Есен Зима
Колко ще гребете?
Часове Ден Уикенд Експедиция
Какво предпочитате?
SUP Каяк Кану
С колко места?
Какъв каяк/SUP?
Надуваем Sit-In Sit-On-Top Не знам
Какво е Вашето умение?
Начинаещ Карал съм Напреднал
Вашият бюджет?
Коментар

* Повече от един отговор e възможeн. Например: На въпрос "Кога ще гребете?", можете да чекнете всички сезони.

 
facebook
youtube
blog